Yksityiset opetusfirmat yleistyvät – tyypillinen valinta suomalaisille perheille maailmalla

Yhä useampi suomalainen uskaltaa ottaa irtioton tyypillisestä elämästä ja suunnata asumaan ulkomaille. Siinä missä tämä on ennen ollut lähinnä nuorten seikkailunhaluisten puuhaa, nykyään kokonaiset perheet saattavat lähteä porukalla kohti parempaa elämää. Tässä kohtaa törmätään kuitenkin aivan uuteen ongelmaan – koulutuksen saaminen lasten omalla kielellä voikin osoittautua suunniteltua hankalammaksi, eivätkä lapset tietenkään heti voi hypätä uuden maan koulutusjärjestelmään heille vieraalla kielellä. Toki myös koulutuksen laatu voi olla jotakin sellaista, mikä ei vastaakaan vanhempien odotuksia.

Moni suomalainen koulutuksen ammattilainen on ottanut tästä kopin. Sivusto Rahoitu.fi kertoo rahoittaneensa useita opiskelualan yrityksiä yritystoiminnan aloittamisessa. Nämä yritykset tarjoavat suomalaisille lapsille koulutusta omalla kielellään suomalaisen opetussuunnitelman mukaan ulkomailla kuukausimaksua vastaan. Näin suomalaisten lasten ei tarvitse jäädä jälkeen opetussuunnitelmasta, vaikka heidän perheensä muuttaisikin ulkomaille.
Jos sinäkin haluaisit aloittaa vastaavan yrityksen, voit sinäkin hakea siihen rahoitusta. Ei muuta kuin opettamaan ulkomailla asuvia lapsia – sillä voi hyvinkin tienata elantonsa ja auttaa montaa perhettä!