Eikö pensseli pysy lapsesi kädessä? Tilaa taidetta edullisesti verkosta

Koulun kuvataiteen tunneilla opetellaan niin erilaisia tekniikoita ja taiteen historiaa kuin tutkitaan ja etsitään taiteellisia vahvuuksia ja omia mielenkiinnon kohteita. Vaikka taide on luovaa ja kuten sanotaan, kauneus on aina katsojan silmässä, on totta, että aivan kaikki eivät yksinkertaisesti ole syntyneet pitelemään pensseliä luottavaisin mielin kädessä.

Korista kodin seiniä edullisella taiteella

Yleinen harhaluulo siitä, että kauniista tauluista tulisi maksaa maltaita, on hieman harhaanjohtava, sillä nykyään voit tilata helposti kauniita tauluja verkosta suoraan kotiovelle ja vieläpä edulliseen hintaan. Ideoita on helppo löytää tuhansien kauniiden teosten joukosta, mutta jos inspiraatio iskee oikein toden teolla, voitte suunnitella koko perheen voimin yhteisiä taideteoksia kotinne seinille yhteensopivien kehysten kanssa!

Monilla vanhemmilla on tapana koristaa kodin seiniä lasten koulussa tekemillä taideteoksilla. Jos lapsestasi kuitenkin tuntuu, etteivät esikoulun askartelu tai koulun kuvataiteen tunnit ole yksinkertaisesti häntä varten, onneksi on olemassa monia muitakin tapoja koristaa kodin seiniä kauniilla taideteoksilla, vaikka maalaaminen ei luonnistuisikaan perheen nuorimmilta – eikä vanhemmilta.